Помоћни сајт школе  |   Посетите нас на Фејсбуку  |   Блогови професора

Основна школа Миливоје Боровић
Знање за цео живот!

Тренутно сте овде:

Oпштинско такмичење "Читалићи кликераши 2017".

ТАКМИЧЕЊА - 24.02.2017.

        У уторак 21.2.2017. године одржано је општинско такмичење "Читалићи кликераши 2017". 


Поред ученика наше школе (из матичне и издвојених одељења), тест су полагали и ученици ОШ"Димитрије Туцовић" из Чајетине и са Златибора, као и из ОШ "Сава Јовановић Сирогојно" из Сирогојна, укупно 109 ученика. 


          Ученицима који су се пласирали на окружни ниво желимо пуно среће!Ученици првог разреда на тесту су могли освојити макисималино 13 бодова док је осам бодова било довољно за даљи пролаз.У другом разреду могуће је било освојити 20 бодова, а 12 бодова било је довољно за пролаз на окружни ниво.У трећем разреду максималан број бодова на тесту износио је 20, а праг пролазности био је 12 бодова. У четвртом разреду тест је укупно носио 23 поена, а 14 поена било је довољно за пролаз. 

Ученици петог разреда на тесту су могли освојити макисималино 21 поен док је 13 поена било довољно за даљи пролаз.У шестом разреду могуће је било освојити 21 бод, а 13 бодова било је довољно за пролаз на окружни ниво.У седмом разреду максималан број бодова на тесту износио је 19, а праг пролазности био је 12 бодова. У осмом разреду тест је укупно носио 21 поена, а 13 поена било је довољно за пролаз.Новости