Помоћни сајт школе  |   Посетите нас на Фејсбуку  |   Блогови професора

Основна школа Миливоје Боровић
Знање за цео живот!

Тренутно сте овде:

ТАКМИЧЕЊА УЧЕНИКА у школској 2014/2015. години.

ТАКМИЧЕЊА - 22.03.2015.

И ове школске године организована су  такмичења за ученике основне школе.

 На такмичењима су учествовали ученици све три основне школе са територије Општине:

 

„Димитрије Туцовић“ из Чајетине, „Саво Јовановић Сирогојно“ из Сирогојна и наша школа.


У недељу 22. фебруара 2015. у нашој школи одржано је општинско такмичење из ХЕМИЈЕ и КЊИЖЕВНА ОЛИМПИЈАДА за ученике седмог и осмог разреда. 


На такмичењу из ХЕМИЈЕ учествовало је 9 ученика седмог разреда и 8 ученика осмог разреда  из  три основне школе са наше Општине. Даљи пласман на окружно такмичење остварило је 6 ученика седмог разред и један ученик осмог разреда. Даљи пласман из наше школе оставриле су ученице : Илинка Меловић VIII разред, Невена Баковић и Тијана Станић ученице VII разреда.


РАНГ ЛИСТА - погледај

 

ТЕСТ ЗА VII РАЗРЕД - погледај

 

ТЕСТ ЗА VIII РАЗРЕД - погледајНа такмичењу из КЊИЖЕВНЕ ОЛИМПИЈАДЕ учествовало је 6 ученика седмог разреда из ОШ,,Димитрије Туцовић“ и 5 ученика осмог тазреда из истоимене школе

Нашу школу представљао је по један ученик седмог и осмог разреда.


РАНГ ЛИСТА - погледај     У суботу 28.2.2015. у ОШ,,Димитрије Туцовић“ одржано је такмичење из МАТЕМАТИКЕ. На такмичењу је учествовало 36 ученика од петог до осмог разреда.Такође на такмичењу су учестовали и ученици трећег разреда (17) и четвртог разреда (26) ученика.

 

Добар резултат на такмичењу остварио је ученик четвртог разреда  Огњен Брковић 80 поена и ученица петог   разреда Анђела Гојковић 49 бодова.


На окружно такмичење из МАТЕМАТИКЕ пласирали су се следећу ученици:

У ЧЕТВРТОМ разреду они који имају 70 и више бодова

У ПЕТОМ разредиу они који имају 50 и више бодова

У VI, VII и VIII разреду они који имају по 40 и више бодова.

 

РАНГ ЛИСТА - погледај


Такође у суботу 28.2.2014. у ОШ,,Димитрије Туцовић“ одржано је такмичење из СТРАНИХ ЈЕЗИКА. На такмичењу је учествовало 9 ученика осмог разреда из све три основне школе са територије Општине. Наша школа имала је представнике из ЕНГЛЕСКОГ ЈЕЗИКА.


Ученица наше школе Кристина Станић обебедила је пласма на окружни ниво такмичења као другопласирана. Прво место заузео је ученик Никола Матовић са Златибора.РАНГ ЛИСТА - погледај

 

 

ТЕСТ погледај

 


У суботу 07. марта 2015. у нашој школи одржано је општинско такмичење из СРПСКОГ ЈЕЗИКА И КЊИЖЕВНОСТИ за ученике од петог до осмог разреда. 


На такмичењу је учествовало је 11 ученика петог разреда,  10 ученика шестог разреда, 7 ученика седмог и 9 ченика осмог разреда  из  три основне школе са наше Општине. 

Даљи пласман на окружно такмичење остварили су само ученици ОШ "Димитрије Туцовић" из Чајетине.  

 

РАНГ ЛИСТА - погледај

 

ТЕСТОВИ И РЕШЕЊАпогледајУ недељу 8. марта 2015. одржано је такмичење из ИСТОРИЈЕ, на ком су учествовали ученици школе из Чајетине и ученици наше школе. Од 5. до 8. разреда такмичило се 39 такмичара. За даљи пласман из наше школе изборили су се Илинка Меловић и Драган Војиновић, ученици осмог разреда.

РАНГ ЛИСТА - погледај

 

Погледај ТЕСТОВИ И РЕШЕЊА: ПЕТИ РАЗРЕД, ШЕСТИ РАЗРЕД, СЕДМИ РАЗРЕД, ОСМИ РАЗРЕД.У суботу 14.03.2015. у ОШ,,Димитрије Туцовић“ одржано је такмичење из БИОЛОГИЈЕ. На такмичењу је учествовало 43 ученика од петог до осмог разреда.

 

За пласма на окружни ниво такмичења било је потребно освојити 58 и више бодова на тесту. Пласман на окружно такмичење остварили су следећи ученици 7. разреда наше школе: Тијана Станић и Андрија Петрић.

 

 

РАНГ ЛИСТА - погледај


У недељу 22.03.2015. у нашој школи одржано је општинско такмичење из ГЕОГРАФИЈЕ. На такмичењу је учествовало 23 ученика седмог и осмог разреда.

 

За пласма на окружни ниво такмичења било је потребно освојити 80 и више бодова на тесту. Пласман на окружно такмичење остварили су једино ученици седмог разреда. Нашу школу представљаће Матија Драгутиновић и Андрија Петрић.

 

РАНГ ЛИСТА - погледајНовости